4Horses

Deze app stond op het punt om gelanceerd te worden toen ze hulp nodig hadden met hun communicatie. Daarvoor kwamen ze bij ons!

Case study 4Horses

4Horses brengt kopers en aanbieders van alles wat met paarden te maken heeft samen. 4horses is een idee van de Italiaanse amazone Stephanie Marianeschi. Al langere tijd had ze een idee voor de app, die eerst gericht zou zijn op de verkoop van paarden. Tijdens de ontwikkeling van de app kwamen ze tot de conclusie dat het een allround platform moest worden, waarbij ook diensten en andere zaken aangeboden kunnen worden. In deze case study van 4horses kijken we naar het probleem en de oplossing.

het probleem

Vlak voor de lancering van de 4Horses app kwam 4Horses bij Hippic Projects. Zij kwamen met de vraag of wij op zeer korte termijn communicatiemiddelen konden maken. Ze hadden namelijk iets nodig waarbij gemakkelijk te zien is wat de app inhoudt en waar hij te downloaden is.

Onze oplossing

Op het moment dat 4Horses bij Hippic Projcets aanklopte, was er alleen een logo. Aan de hand van dit logo hebben wij een complete huisstijl gecreëerd, waaruit wij uiteindelijk een website en verschillende banners gemaakt. Het was zaak dat dit snel gebeurde, omdat de app spoedig gelanceerd zou worden. 

De website voor 4horses is binnen twee! dagen ontworpen, zodat gemakkelijk te zien is wat voor mogelijkheden de app allemaal biedt. Naast een omschrijving van de app hebben we ook aandacht gehad voor de interactiviteit en snelheid op de site. Zo maakten we knoppen van de banners waarmee je direct op de downloadpagina in de verschillende appstores komt. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Stephanie Marianeschi

bedenker 4horses app

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Website Dettori

Annette Paterakis

Website KM Chalcedon

Laten we samenwerken!

Advies of mooie dingen nodig? Hippic Projects helpt jou met al je vragen over marketing, communicatie & PR!