ANNETTE PATERAKIS

We hebben de nieuwe brand identity van Annette Paterakis afgerond en het resultaat mag er zijn!

BRAND IDENTITY Annette PAterakis

Afgelopen periode is er hard gewerkt aan de nieuwe merkidentiteit van The equestrian mental coach: Annette Paterakis. Erg enthousiast over en trots op de samenwerking delen wij de eerste beelden!

Annette begon haar carriere als internationaal springamazone. Doordat zij zelf ervaren heeft met welke druk ruiters en amazones op dit niveau moeten omgaan weet zij waar haar clienten mee te maken hebben. Deze ervaringen gecombineerd met de kennis die zij opdeed tijdens haar studie Toegepaste Psychologie, past zij tegenwoordig toe in haar werk.
Annette begeleidt met veel plezier (spring)ruiters en amazones van nationaal- tot internationaal vijfsterrenniveau. Regelmatig verschijnt er een column van Annette op de site van Noelle Floyd. Tijd voor een make-over van haar eigen merk!

Totaalpakket

We beginnen met een gesprek waarin we de gewenste uitstraling bepalen. Aan de hand hiervan ontwerpen wij een huisstijl en vervolgens gebruiken we deze stijl voor de website.

In overleg met de klant bepalen we van te voren welke pagina’s er op de site komen en deze worden vastgelegd in een sitemap. Bepaalde pagina’s van de oude site worden niet op de nieuwe site weergeven, en sommige informatie verdelen we over verschillende nieuwe pagina’s.

We hebben met deze nieuwe merkidentiteit van Annette Paterakis de website afgerond en het resultaat mag er zijn!

Logo

Website

Huisstijlmiddelen

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.