DETTORI

De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Om dit nog meer te laten zien was een website nodig.

WEbsite voor Dettori

De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Zo heeft hij zijn talent al laten zien in de finale van de PAVO cup en de hengstencompetitie.

Dettori is een goedgekeurde hengst, daarom is het belangrijk dat zijn prestaties online goed zichtbaar zijn. Er was dus een website nodig voor Dettori waar gemakelijk nieuwsberichten, foto’s en video’s op geplaatst kunnen worden.

EIGEN WEBSITE

Voor we beginnen aan een website maken we altijd in overleg met de klant een sitema, hierin beschrijven we de inhoud van de verschillende pagina’s. Daarna beginnen we met het bouwen van de site in WordPress. Het WordPress CMS-systeem kenmerkt zich door gebruikersgemak, ookk mensen met weinig tot geen ervaring met websitebouw kunnen zo zelf hun nieuwsberichten, foto’s en video’s plaatsen.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.