DETTORI

De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Om dit nog meer te laten zien was een website nodig.

Case Study Dettori

Dressuurhengst Dettori heeft sinds kort een eigen website. De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Zo heeft hij zijn talent al laten zien in de finale van de PAVO cup en de hengstencompetitie.

het probleem

Dettori is een goedgekeurde hengst, daarom is het belangrijk dat zijn prestaties goed online zichtbaar zijn. Dit is nu eenmaal goede reclame. Er was dus een website nodig voor Dettori waar gemakelijk nieuwsberichten, foto’s en video’s op geplaatst kunnen worden.

Onze oplossing

Voor we beginnen aan een website maken we altijd in overleg met de klant een sitemap. Hierin beschrijven we de inhoud van de verschillende pagina’s. Daarna beginnen we met het bouwen van de site. Het WordPress CMS-systeem kenmerkt zich door gebruikersgemak.

Ook mensen met weinig tot geen ervaring met websites kunnen zo zelf hun nieuwsberichten plaatsen. Verder kunnen ze ook zelf foto’s en video’s plaatsen.

Nieuwsvoorziening

Voor de eigenaren van Dettori is dit echter niet nodig. Wij ondersteunen hen met het schrijven van nieuwsberichten in Nederlands en Engels.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

KM Chalcedon

Annette Paterakis

4Horses

Laten we samenwerken!

Schroom het niet om contact met ons op te nemen als je advies nodig hebt over marketing, communicatie of PR!