KM CHALCEDON

De extra presterende springhengst KM Chalcedon verdiende een eigen website. Deze hebben wij voor hem mogen maken.

Case study KM Chalcedon

KM Chalcedon is een goed presterende hengst, die samen met Jur Vrieling al enige mooie resultaten heeft behaald op 1.60m niveau. Sinds afgelopen jaar is KM Chalcedon ook goedgekeurd bij het Hannoveraanse stamboek.  

Aangezien KM Chalcedon al bij meerdere stamboeken erkend is om te mogen dekken, is het belangrijk dat mensen te weten komen dat ze met hem kunnen dekken. Hiervoor moest onder andere een website gebouwd worden. Hier ging Hippic Projects mee aan de slag.

MAKKELIJK ZELF BEWERKEN

Wij hebben voor KM Chalcedon een website gemaakt in WordPress. Dit programma maakt het voor gebruikers gemakkelijk om een website aan te passen. We maakten de site responsive. Dit zorgt ervoor dat de site gemakkelijk op verschillende devices werkt. De klant kan op deze site zelf bijhouden.

Hippic Projects heeft de site ‘gevuld’ met nieuwe teksten en een foto’s. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je er van vindt. Ook een nieuwe website voor je organisatie, bedrijf of dekhengst? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wanneer je geïnteresseerd bent, of sperma wilt bestellen van KM Chalcedon, kun je contact opnemen met VDL Stud in Bears.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

DETTORI

De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Om dit nog meer te laten zien was een website nodig.

WEbsite voor Dettori

Dressuurhengst Dettori heeft sinds kort een eigen website. De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Zo heeft hij zijn talent al laten zien in de finale van de PAVO cup en de hengstencompetitie.

Dettori is een goedgekeurde hengst, daarom is het belangrijk dat zijn prestaties goed online zichtbaar zijn. Er was dus een website nodig voor Dettori waar gemakelijk nieuwsberichten, foto’s en video’s op geplaatst kunnen worden.

EIGEN WEBSITE

Voor we beginnen aan een website maken we altijd in overleg met de klant een sitemap. Hierin beschrijven we de inhoud van de verschillende pagina’s. Daarna beginnen we met het bouwen van de site. Het WordPress CMS-systeem kenmerkt zich door gebruikersgemak. Ook mensen met weinig tot geen ervaring met websites kunnen zo zelf hun nieuwsberichten plaatsen. Verder kunnen ze ook zelf foto’s en video’s plaatsen.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!