KM CHALCEDON

De extra presterende springhengst KM Chalcedon verdiende een eigen website en deze hebben wij voor hem mogen maken.

Case study KM Chalcedon

KM Chalcedon is een goed presterende hengst, die samen met Jur Vrieling al mooie resultaten heeft behaald op 1.60m niveau. Sinds afgelopen jaar is KM Chalcedon ook goedgekeurd bij het Hannoveraanse stamboek.  

Aangezien KM Chalcedon al bij meerdere stamboeken erkend is om te mogen dekken, is het belangrijk dat mensen te weten komen dat ze met hem kunnen dekken. Hiervoor moest onder andere een website gebouwd worden en hier ging Hippic Projects mee aan de slag.

MAKKELIJK ZELF BEWERKEN

Wij hebben voor KM Chalcedon een website gemaakt in WordPress. Dit programma maakt het voor gebruikers gemakkelijk om een website aan te passen. We maakten de site responsive, dit zorgt ervoor dat de site gemakkelijk op verschillende devices werkt. De klant kan op deze site zelf bijhouden.

Hippic Projects heeft de site ‘gevuld’ met nieuwe teksten en een foto’s. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je er van vindt! Ook een nieuwe website voor je organisatie, bedrijf of dekhengst? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wanneer je geïnteresseerd bent, of sperma wilt bestellen van KM Chalcedon, kun je contact opnemen met VDL Stud in Bears.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.