Km Chalcedon

Springhengst KM Chalcedon verdiende een eigen website. Deze hebben wij mogen maken voor hem!

Case study KM Chalcedon

KM Chalcedon is een goed presterende hengst, die samen met Jur Vrieling al enige mooie resultaten heeft behaald op 1.60m niveau. Sinds afgelopen jaar is KM Chalcedon ook goedgekeurd bij het Hannoveraanse stamboek. In deze case study over KM Chalcedon laten we zien wat we gedaan hebben. Daarnaast laten we zien hoe wij te werk zijn gegaan. 

het probleem

Aangezien KM Chalcedon al bij meerdere stamboeken erkend is om te mogen dekken, is het belangrijk dat mensen te weten komen dat ze met hem kunnen dekken. Hiervoor moest onder andere een website gebouwd worden. Daarom kwamen ze bij Hippic Projects.

Onze oplossing

Wij hebben voor KM Chalcedon een website gemaakt met WordPress. Dit programma maakt het gemakkelijk om een website te maken, omdat ze werken met een responsive systeem. Dit zorgt ervoor dat de site gemakkelijk op verschillende devices werkt. Daarnaast kan de klant op deze manier de site zelf bijhouden. Ideaal voor een hengst als KM Chalcedon. Zo kunnen gemakkelijk resultaten worden bijgewerkt van dit paard.

Hippic Projects heeft de site ‘gevuld’ met nieuwe teksten en een foto’s. Neem een kijkje op de website en laat ons weten wat je er van vindt. Ook een nieuwe website voor je organisatie, bedrijf of dekhengst? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wanneer je geïnteresseerd bent, of sperma wilt bestellen van KM Chalcedon, kun je contact opnemen met VDL Stud in Bears.

 

Meer projecten

Bekijk ook enkele andere projecten van ons!

Dettori

Annette Paterakis

4Horses

Laten we samenwerken!

Schroom het niet om contact met ons op te nemen als je advies nodig hebt over marketing, communicatie of PR!