Coming soon..

Binnenkort meer

WIJ GELOVEN DAT

ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT

Dat geldt voor paarden, bedrijven én merken. Wij verzorgen marketing en communicatie voor hippische ondernemers, organisaties en evenementen. Van verkopen via sociale media tot het maken van een nieuwe website of brochure. Ons team maakt het verschil met onze expertise, flexibiliteit en gedrevenheid.

bekijk vast WAT WE DOEN

ONZE DIENSTEN

Hippic Projects is een marketing- en communicatiebureau dat bedrijven en organisaties in de hippische sector ondersteunt met marketing en communicatie. 

PR & MARKETING

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je doelgroep te bereiken. Wij weten de weg in de hippische wereld en helpen je jouw dienst bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Een unieke combinatie!

Communicatie

Heb jij een hippische doelgroep? Om die aan te spreken is het belangrijk dat je hun taal kent. Wij spreken de taal van paardenmensen en helpen jou om je boodschap over te brengen! 

branding

Maak je merk! Wij zorgen dat jouw merk een plek krijgt in het geheugen van je doelgroep.

WEbsites

Of je nu online paarden wilt verkopen of jezelf zichtbaar wilt maken: elke organisatie of bedrijf heeft behoefte aan een goede website. Wij bouwen sites die zichtbaar zijn voor jouw hippische doelgroep én die hun doel bereiken.

social media

Met de komst van social media is nog nooit zo makkelijk geweest om je doelgroep te bereiken. Wij nemen het volledig voor je uit handen.