Onze Diensten

Wij bieden diensten om te zorgen dat de communicatie met jouw klanten ideaal verloopt.

Diensten

Kies wat jij nodig hebt

PR, Marketing en Branding

Een nieuw product of dienst op de markt gebracht, maar je weet niet hoe je je doelgroep bereikt? Wij helpen je! Met onze kennis van de hippische wereld helpen wij je om jouw dienst bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Door middel van onze marketing-, branding en PR-skills máken we je merk en zorgen we dat je niet vergeten wordt!

Websites en Socials

Wij bouwen websites en onderhouden sociale media. Voor de websites maken wij gebruik van WordPress, een programma waarmee websites onderhouden erg makkelijk is, voor iedereen. Naast dat het makkelijk is in gebruik, zorgt WordPress er ook voor dat de website op elk device (computer, tablet of telefoon) te gebruiken is. Naast het bouwen van websites, kunnen we deze ook onderhouden voor jou, evenals jouw sociale media. Hiervoor kunnen we een contentplan maken, zodat iedere week een of meerdere dingen gepost worden op jouw website en socials.

Fotografie en tekst

 Bij jouw website en sociale media is het belangrijk dat deze gevuld is met mooie foto’s en goede teksten. In samenwerking met Hippic Venture maken wij pakkende teksten, waardoor jouw website en socials eruit springen. Goede teksten betekent goede vindbaarheid. Op Google bijvoorbeeld. Naast teksten zijn ook foto’s erg belangrijk. Een goede foto kan er namelijk voor zorgen dat iets langer blijft hangen bij een klant. Voor onze foto’s werken wij samen met Digishots.

Onze klanten

Zij gingen je voor

SNEL AAN DE SLAG

ONTDEK HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN

Naast onze diensten, waarvoor u gemakkelijk via contact een offerte kunt aanvragen, bieden wij ook extra diensten aan. Kies bijvoorbeeld voor een communicatiescan om te kijken hoe jouw communicatie met klanten is. Wil je leren hoe social media werkt, waardoor jij via jouw socials gemakkelijk klanten kunt bereiken? Ook dat kan bij ons!