Onze Diensten

Wij zorgen dat de communicatie met jouw klanten perfect verloopt.

Diensten

Kies wat jij nodig hebt

PR, Marketing en Branding

Heb je een nieuw product of dienst op de markt gebracht, maar weet je niet hoe je je doelgroep bereikt? Wij helpen je! Met onze kennis van de hippische wereld helpen wij je om jouw dienst bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Door middel van onze marketing-, branding- en PR-skills máken we je merk en zorgen we dat je niet vergeten wordt!

Websites en Socials

Wij bouwen websites en onderhouden sociale media. Voor de websites maken wij gebruik van WordPress, een programma waarmee websites onderhouden zeer gemakkelijk is. Naast dat het makkelijk is in gebruik, zorgt WordPress er ook voor dat de website op elk device (computer, tablet of telefoon) te gebruiken is. Naast het bouwen van websites, kunnen we deze ook voor je onderhouden, evenals jouw social media. Hiervoor maken we een contentplan, zodat iedere week één of meerdere posts worden geplaatst op jouw website en socials.

Fotografie en tekst

 Voor jouw website en social media is het belangrijk dat deze gevuld zijn met mooie foto’s en goede teksten. In samenwerking met Hippic Venture maken wij pakkende teksten, waardoor jouw website en socials eruit springen. Goede teksten betekent goede vindbaarheid. Op Google bijvoorbeeld. Naast teksten zijn ook de foto’s erg belangrijk. Een goede foto kan er namelijk voor zorgen dat de boodschap langer blijft hangen bij een klant. Voor onze foto’s werken wij samen met Digishots.

Onze klanten

Zij gingen je voor

SNEL AAN DE SLAG

ONTDEK HOE WIJ JE KUNNEN HELPEN

Naast onze diensten, waarvoor je gemakkelijk via contact een offerte kunt aanvragen, bieden wij ook extra diensten aan. Kies bijvoorbeeld voor een communicatiescan om te kijken hoe jouw organisatie scoort op het gebied van (online) communicatie.

 

Wil je zelf aan de gang en leren hoe social media werkt, waardoor jij via jouw socials gemakkelijk klanten kunt bereiken? Ook dat kan bij ons! Boek een social media cursus en ga we gaan samen de uitdaging aan.