Hoofon is officieel gelanceerd

Gisteravond heeft Britt Dekker feestelijk de nieuwe paardenstreamingdienst Hoofon gelanceerd. Hoofon is opgericht door Aagtje Docter en Jordy de Vos en richt zich met het aanbod volledig op paardenliefhebbers. De hele paardenwereld kwam samen op de oranje loper in de VUE bioscoop in Hilversum en zag Britt de dienst officieel lanceren. Hippic Projects is vanaf het begin betrokken bij de strategie achter het platform.

Britt en Paardenpraat TV gaan een samenwerking aan met het platform, dat vol staat met films en docu’s, entertainment shows en series over paarden. De Hoofon Originals worden onder andere gepresenteerd door bekende amazones en paardenyoutubers zoals Feline de Jonge (Youtube en SBS6), Equitality, Jill Huijbregts en Jolanda Adelaar en worden gemaakt in samenwerking met ervaren tv-makers. Ook Britt en Paardenpraat TV-partner Esra de Ruiter zullen binnenkort een eigen serie op Hoofon krijgen.

Hoofon oprichters Aagtje Docter en haar partner Jordy de Vos gingen dit voorjaar live met het platform. “Het platform is nu klaar voor het grote werk. We zijn heel blij met de samenwerking en hopen zo het grote paardenpubliek te bereiken met Hoofon.”

Het bijzondere aan Hoofon is dat niet de sport, maar de bijzondere band tussen paard en mens centraal staat. Britt; “Ik vind deze samenwerking superleuk omdat je nu echt een streamingdienst hebt voor alles wat met paarden te maken heeft. Ik heb veel zin in de ontwikkeling van dit platform de komende jaren!” Een account aanmaken kan op hoofon.com.