Nieuwe site voor Dettori

Dressuurhengst Dettori heeft sinds kort een eigen website. De zwarte nakomeling van Desperado is een opvallende verschijning onder zijn ruiter Hans Peter Minderhoud. Hippic Projects verzorgde een professionele website met achtergrondinformatie, nieuws, foto's en videomateriaal in Nederlands en Engels.

Responsive website

We hebben een responsive site op basis van Wordpress gemaakt. Al onze sites zijn responsive. Dit betekent dat ze zijn geoptimaliseerd voor verschillende schermen en zowel op een telefoon als computer goed functioneren.
Voor we beginnen aan een website maken we altijd in overleg met de klant een sitemap. Hierin beschrijven we de inhoud van de verschillende pagina's. Daarna beginnen we met het bouwen van de site. Het Wordpress CMS-systeem kenmerkt zich door gebruikersgemak. 
Ook mensen met weinig tot geen ervaring met website's kunnen zo zelf hun nieuwsberichten plaatsen.

Nieuwsvoorziening

Voor de eigenaren van Dettori is dit echter niet nodig. Wij ondersteunen hen met het schrijven van nieuwsberichten in Nederlands en Engels.
Benieuwd geworden naar de site? Bekijk hem hier.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe site? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Are you looking for the best website template for your web project? Look no further as you are already in the right place! In our website templates section you will find tons of beautiful designs - for any kind of business and of any style. You are in a unique place - join us today BIGtheme NET

CONTACT

Wij staan u graag te woord om alle mogelijkheden te bespreken.

Hippic Projects
Koggeweg 54
1607MT Hem
info@hippicprojects.nl
KVK nr. 5531830

Jenneke Smitjenneke@hippicprojects.nl / +31 (0)6 15010660
Anne Meesteranne@hippicprojects.nl / +31 (0)6 24236172