TreeClix kiest voor Hippic Projects

TreeClix maakt zadels aanpasbaar

Door trainen, voeding, leeftijd, blessure (etcetera) zien we paarden vaak ontzettend snel veranderen. Toch blijft het schrikken als de zadelpasser je vertelt dat het zadel niet meer zo lekker past of überhaupt nog passend te krijgen is.

En hoewel er zadels bestaan die qua breedte aanpasbaar zijn, beperkt dit zich tot modellen en merken met een plastic of kunststof boom waarbij de variatie in pasvorm uitermate beperkt is. TreeClix is een uniek een gepattenteerd systeem waardoor ook zadels met een houten zadelboom ontelbare keren kunnen worden aangepast. Een prachtig product dat een nog veel groter publiek verdient!

Sinds dit jaar is TreeClix een samenwerking aangegaan met Hippic Projects. Tijd voor een verdere introductie!

TreeClix is opgericht door rasondernemer en Master Saddle Fitter Jolanda van der Leeden. Als zadel fitter liep ze vaak tegen het probleem aan dat zadels niet (meer) goed passen op de veranderende paardenrug. Ze ontwikkelde een systeem waarbij een zadelpasser de boom van een bestaand zadel heel eenvoudig kan aanpassen: TreeClix. Het bleek een schot in de roos voor zowel ruiters als fitters. Een aanpassing van slechts enkele millimeters boombreedte kan voor een paard en ruiter écht het verschil betekenen.

TreeClix is op bijna alle bestaande (Engelse) zadels met houten boom te monteren. Daarnaast is bij een aantal zadelmerken TreeClix als optie te bestellen bij het aanmeten van een nieuw zadel. Momenteel zijn dat:

Hippic Projects x TreeClix

Hippic Projects ondersteunt TreeClix met alle marketingactiviteiten. Anne: “Ik geloof echt in dit product. Ook met Jolanda klikte het meteen. Ze weet waar ze het over heeft en onderneemt met ontzettend veel passie.” We hebben als doel TreeClix bij zoveel mogelijk ruiters, zadelpassers en zadelfabrikanten te introduceren. We stroomlijnen de communicatie met verschillende doelgroepen en bewaken TreeClix’ brand identity. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking!

Interessse gewekt? Neem een kijkje op www.treeclix.com