Snel meer leren?

Communicatie scan

€85

Springt jouw communicatie in het oog? Weten de klanten je te vinden? Wat denken klanten als ze jouw merk ergens voorbij zien draven?  Vragen die belangrijk zijn om over na te denken, maar waar je misschien niet direct een antwoord op hebt. Bij Hippic Projects helpen we je om hier de antwoorden op te vinden. Dit doen wij aan de hand van een communicatiescan.

Hoe werkt dat dan?
Voor €85 ontvang jij een communicatiescan. Je wordt eerst door ons gebeld om een aantal (max. 10) vragen door te nemen. Aan de hand van de gegeven antwoorden kijken wij naar jouw online- en offline communicatie. Hieruit komt een rapportcijfer en een schematische weergave. Deze bespreken wij dan met jou.

Altijd eerlijk, soms confronterend, maar wel met het doel om jouw communicatie naar een hoger level te tillen.

De kosten die je betaalt voor de communicatiescan worden bij een opdracht in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Social Workshop

v.a. €255

In het digitale tijdperk waarin we leven is het belangrijk om online op te vallen. Hoe doe je dit en waar moet je op letten? Tijdens deze workshop leer je alles over Facebook en Instagram. Je leert over Studio voor Makers waarmee je jouw bedrijf gemakkelijk op verschillende kanalen kunt beheren. Je krijgt handige tips & tricks voor een goede tijdlijn en leert hoe je in korte tijd veel volgers verzamelt.

Je leert jezelf profileren en je leert van jouw bedrijf een merk maken. De Social Media Workshop van Hippic Projects brengt het niveau van jouw socials naar een hoger niveau.

Sterk Merk sessie

€540

Hoe zorg je nu voor een positieve merkbeleving bij jouw doelgroep? Dit hangt af van een mix van verschillende elementen. Hier hebben wij de belangrijkste topics voor het bouwen van een sterk merk op een rijtje gezet.

Loop je vast of laat je dit liever over aan een professional? Plan dan een sterkmerksessie in. Hierin nemen wij samen jouw bedrijf onder de loep, maar zorgen wij voor die solide basis. Wij helpen je aan de why, how, what of missie. Jouw kernwaarden. De verschillende doelgroepen. Jouw visuele identiteit en een eerste opzet voor eventuele communicatiemiddelen. Dan kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen.

Inhoud:
2 uur gesprek bij ons op kantoor
1x Basis Communicatieplan
1x Correctieronde
3x Opzet communicatiemiddelen