Snel meer leren?

Communicatie scan

Springt jouw communicatie in het oog? Weten de klanten je te vinden? Wat denken klanten als ze jouw merk ergens voorbij zien draven?  Vragen die belangrijk zijn om over na te denken, maar waar je misschien niet direct een antwoord op hebt. Bij Hippic Projects helpen we je om hier de antwoorden op te vinden. Dit doen wij aan de hand van een communicatiescan.

Hoe werkt dan zo’n communicatiescan?

Indien je gebruik maakt van de communicatiescan, wordt je eerst door ons gebeld om een aantal (max. 10) vragen door te nemen. Aan de hand van de gegeven antwoorden kijken wij naar jouw online- en offlinecommunicatie. Hieruit komt een rapportcijfer en een schematische weergave. Deze bespreken wij dan met jou.

Easy toch?

De kosten die je betaalt voor de communicatiescan worden bij een opdracht in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Social Workshop

Social media workshop

In het digitale tijdperk waarin we leven is het belangrijk om online op te vallen. Hoe doe je dit en waar moet je op letten? Tijdens onze workshop leer je alles over Facebook en Instagram. Je leert over Studio voor Makers waarmee je jouw bedrijf gemakkelijk op verschillende kanalen kunt beheren. Je krijgt handige tips & tricks voor een goede tijdlijn en leert hoe je in korte tijd veel volgers verzamelt.

Je leert jezelf profileren en je leert van jouw bedrijf een merk maken. De Social Media Workshop van Hippic Projects brengt het niveau van jouw socials naar een hoger niveau.