Snel meer leren?

Communicatiescan

€170

Trek jij de juiste klanten aan met jouw communicatie? Springt jouw communicatie in het oog? Weten mensen je te vinden? Is het antwoord op een van deze vragen nee? Dan helpen we jou graag om hier verandering in te brengen. We starten dan eigenlijk altijd met een communicatiescan.

Hoe werkt dat dan?
Voor €170 ontvang jij een korte communicatiescan. Als je hem boekt maken we binnen twee werkdagen een balafspraak. Hierbij nemen we een aantal (max. 10) vragen met je door. Aan de hand van de gegeven antwoorden kijken wij naar jouw online- en offline communicatie. Hieruit komt een rapportcijfer en een schematische weergave per onderdeel. We maken een afspraak om samen het rapport door te nemen. Hier krijg je meteen al een heleboel advies dat je vaak makkelijk en snel kunt toepassen in jouw praktijk. Het rapport ontvang je voor aanvang van onze afspraak per mail.

De gesprekken na een scan zijn altijd eerlijk, soms confronterend, maar wel met het doel om jouw communicatie naar een hoger level te tillen.

Gaan we samen aan de slag om jouw communicatie te stroomlijnen? Dan worden de kosten van de communicatiescan in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Social Workshop

v.a. €255

In het digitale tijdperk waarin we leven is het belangrijk om online op te vallen. Hoe doe je dit en waar moet je op letten? Tijdens deze workshop leer je alles over Facebook en Instagram. Je leert over Studio voor Makers waarmee je jouw bedrijf gemakkelijk op verschillende kanalen kunt beheren. Je krijgt handige tips & tricks voor een goede tijdlijn en leert hoe je in korte tijd veel volgers verzamelt.

Je leert jezelf profileren en je leert van jouw bedrijf een merk maken. De Social Media Workshop van Hippic Projects brengt het niveau van jouw socials naar een hoger niveau.

Sterk Merk sessie

€540

Hoe zorg je nu voor een positieve merkbeleving bij jouw doelgroep? Dit hangt af van een mix van verschillende elementen. Hier hebben wij de belangrijkste topics voor het bouwen van een sterk merk op een rijtje gezet.

Loop je vast of laat je dit liever over aan een professional? Plan dan een sterkmerksessie in. Hierin nemen wij samen jouw bedrijf onder de loep, maar zorgen wij voor die solide basis. Wij helpen je aan de why, how, what of missie. Jouw kernwaarden. De verschillende doelgroepen. Jouw visuele identiteit en een eerste opzet voor eventuele communicatiemiddelen. Dan kun jij doen waar je goed in bent: ondernemen.

Inhoud:
2 uur gesprek bij ons op kantoor
1x Basis Communicatieplan
1x Correctieronde
3x Opzet communicatiemiddelen