Wie We Zijn

Bekijk wie er schuil gaan achter Hippic Projects en kom alvast te weten met wie jij straks werkt.

Oprichters Jenneke Smit en Anne Meester kennen elkaar al meer dan 10 jaar. Anne vertelt “we kwamen elkaar vaak tegen op (internationale) paardenevenementen, waar Jenneke aan het werk was als paardenjournalist en ik als organisator of PR-agent. Het idee om samen te werken groeide en in 2016 voegden we daad bij woord.” Sindsdien werkte Hippic Projects voor enkele prominente klanten zoals Jumping Amsterdam, Veulenveiling Prinsjesdag, paardenstamboek KWPN, De Wiemselbach, de Dutch Breeders foundation of Show Jumpers, TreeClix, en nog veel meer hippische organisaties en bedrijven.

Fusie

In 2019 is ons bedrijf gefuseerd met Venhuis Communicatie Producties. Dit familiebedrijf in communicatie, gevestigd in Hem (Noord-Holland), biedt een breed aanbod aan producten en diensten. Van het ontwerpen van jouw huisstijl tot het produceren van een mooi gedrukte kalender. Sinds de fusie hebben we nog meer ervaring in huis op het gebied van online en offline communicatie.

01

Wat we doen

Hippic Projects is een projectbureau dat bedrijven en organisaties in de hippische sector ondersteunt met marketing en communicatie. Van het ontwerpen en produceren van catalogi of een nieuwe website, het verzorgen van productlanceringen tot de volledige organisatie van een meerdaags evenement. 

02

onze aanpak

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen alles in werking stellen om u de volledige zorg van een evenement of ander project uit handen te nemen. Met onze expertise, flexibiliteit en gedrevenheid maken wij het verschil. 

03

Onze missie

Where passion meets perfection!

WIE WE ZIJN

ONS TEAM

Anne Meester

Anne Meester

Eigenaar, communicatie-expert

Anne is ondernemer in hart en nieren. Ondernemers helpen ondernemen door hen te ondersteunen met communicatie en marketing vindt zij het leukste werk dat er is. Ze is actief tijdens verschillende hippische evenementen en bekleedt daarnaast verschillende bestuursfuncties.

Frank Huigen

Frank Huigen

Communicatie & Marketing

Frank houdt zich bezig met alles wat communicatie inhoudt. Het schrijven van webteksten, vormgeven van websites, ontwerpen van brochures of het tikken van social posts kun je zeker aan hem overlaten.

Kim Weverink

Kim Weverink

Webdesign

Kim is onze webdesign held. Ze bouwt de mooiste websites voor onze klanten, volledig gestyled naar de huisstijl van de klant en altijd responsive zodat ze goed werken op alle devices. Daarnaast ontwerpt ze ook logo’s, dus voor alles design gerelateerd kun je bij Kim terecht!

Jenneke Smit

Jenneke Smit

Mede-oprichter, tekstueel wonder

Afspraak is afspraak bij Jenneke en deadlines halen is haar middle name. Jenneke is aanwezig op vrijwel alle (inter)nationale evenementen komt met haar brede netwerk en inhoudelijke kennis altijd met een passend advies voor jouw project.