Wie We Zijn

Bekijk wie er schuil gaan achter Hippic Projects en kom alvast te weten met wie jij straks werkt.

Oprichters Jenneke Smit en Anne Meester kennen elkaar al meer dan 10 jaar. “We kwamen elkaar vaak tegen op (international) paardenevenementen, waar Jenneke aan het werk was als paarden journalist en Anne als organisator of PR-agent. Het idee om samen te werken groeide en in 2016 voegden we daad bij word.” Sindsdien werkte HP voor enkele prominente klanten zoals Jumping Amsterdam (PR, pers, social media, arena management), veulenveiling Prinsjesdag (PR, pers, social media en marketing), paardenstamboek KWPN (artikelen), De Wiemselbach (Nieuws, social media, nieuwsbrieven en een nieuw site die onderweg is), de Dutch Breeders foundation of Show Jumpers (PR, pers, evenementenorganisatie, nieuwe website die eraan komt) en nog verschillende anderen.

Fusie

Sinds 2019 is ons bedrijf gefuseerd met Venhuis Communicatie Producties. Dit familiebedrijf in communicatie, gevestigd in Hem (Noord-Holland), biedt een breed aanbod aan producten en diensten. Van het ontwerpen van jouw huisstijl tot het produceren van elk soort geprint product. Sinds de fusie hebben we nog meer ervaring in huis op het gebied van online en offline communicatie.

01

Wat we doen

Hippic Projects is een projectbureau dat bedrijven en organisaties in de hippische sector ondersteunt met marketing en communicatie. Van het ontwerpen en produceren van catalogi of een nieuwe website tot de volledige organisatie van een meerdaags evenement. 

02

onze aanpak

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen alles in werking stellen om u de volledige zorg van een evenement of ander project uit handen te nemen. Met onze expertise, flexibiliteit en gedrevenheid maken wij het verschil. 

03

Onze missie

Where passion meets perfection!

WIE WE ZIJN

ONS TEAM

Jenneke Smit

Jenneke Smit

Co-founder, tekstueel wonder

Afspraak is afspraak bij Jenneke en deadlines halen is haar middle name. Jenneke is aanwezig op vrijwel alle (inter)nationale evenementen in ons land en kan met haar brede netwerk en inhoudelijke kennis veel toevoegen aan uw project.

FRANK HUIGEN

FRANK HUIGEN

Communicatie en (spin in het) web

Frank verplaatst zich gemakkelijk in de klant maar wel met een frisse blik. Hij ondersteunt onze klanten met allerlei klussen. Van het ontwerpen van visitekaartjes tot het schrijven van (web)teksten en zelfs het bouwen van volledige websites

Anne Meester

Anne Meester

Owner, communicatie-expert

Anne is ondernemer in hart en nieren. Ondernemers helpen ondernemen door hen te ondersteunen met communicatie en marketing vindt zij het leukste werk dat er is. Ze is actief tijdens verschillende hippische evenementen en bekleedt daarnaast verschillende bestuursfuncties.